Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Χριστούγεννα στη σπηλιά - Φώτη Κόντογλου


του Φώτη Κόντογλου...









( *"Διηγήματα των Χριστουγέννων", Καρκαβίτσας- Μωραϊτίδης- Κόντογλου- Παπαδιαμάντης, εκδόσεις: Αρμός, εικονογράφηση: Γιώργος Κόρδης)


Καλά, ευλογημένα Χριστούγεννα!!!

8 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα! Καλές Γιορτές με αγάπη και Υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξεπέραστος Κόντογλου! Χρόνια Πολλά Όλγα μου! Τα θαύματα μέσα μας γεννιούνται όταν φωτίζονται απ' την αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά ένα πολύ όμορφο διήγημα που θυμίζει την σπηλιά που γεννήθηκε ο Χριστούς μας και όπως τελειώνει , δεν έλειπε τίποτα από την μάζωξη εκείνη!΄
    Ολγα μου χρόνια πολλά και ευλογημένα να περάσεις όμορφα τις υπόλοιπες γιορτινές μέρες μαζί με τους αγαπημένους σου.
    Ο καινούργιος Χρόνος να σου φέρει υγεία , αγάπη και όλα τα καλύτερα του! 🎁🎄🎁🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδούλα μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Χρόνια πολλά και ευλογημένα με υγεία κι αγάπη και φώτιση!!! Με το καλό να μπει η νέα χρονιά! Νά'σαι καλά!

      Διαγραφή
  4. Όταν ξεμπερδέψω με την γρίπη; covid;, θα δείξει :) έχω σκοπό έστω και εκτός χριστουγεννιάτικης περιόδου να διαβάσω όσα λογοτεχνήματα έχεις ανεβάσει. Να αφήσω τις ευχές μου θέλω για μια πλούσια σε χαρά και ευημερία χρονιά. Να έχεις υγεία, να χαίρεσαι την μανούλα σου και την όμορφη ζωή σου κοντά στη φύση και στον Θεό και να μας γλυκαίνεις πάντα με τα υπέροχα κείμενά σου. Καλή Χρονιά Όλγα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, εγώ ξεμπέρδεψα!!! (Με τα υδραυλικά-που έχω πλημμυρίσει- δε λέω να ξεμπερδέψω!) Ένα μπούκωμα μόνο μου έχει κατσικωθεί! Όλοι άρρωστοι εδώ λέμε!!! Περαστικά Μαρία μου!!! Ναι, κι εγώ πρέπει να τα ξαναδιαβάσω όλα!!!!!! Αλλά, γενικά, τί να πρωτοδιαβάσω; Ήθελα να γράψω και για σήμερα, αλλά δεν το βλέπω να μου βγαίνει!
      Καλή χρονιά κι ευλογημένη!!! Με ό,τι αγαπάς!!!

      Διαγραφή